Happy to meet you!

MEDIX ZORG
VOOR DE ZORGINSTELLING

GESPECIALISEERD IN ZORGBEMIDDELING

Medix Zorg is gespecialiseerd in bemiddeling tussen gekwalificeerde zzp’ers in de zorg en zorginstellingen. Dankzij het persoonlijke contact tussen Medix Zorg en de zorginstelling kunnen wij adequaat reageren op alle vragen en wensen.

Na een zorgvuldige selectieprocedure, waarin wij alle bevoegd- en bekwaamheden van de kandidaat in kaart brengen, zorgen wij voor een optimale match. We verzorgen de Overeenkomst van opdracht en regelen de toegang tot de app.

VERTROUWEN OP CONTINUÏTEIT

Wij beschikken over een groot netwerk van betrouwbare, vakkundige en enthousiaste zorgprofessionals. Hierdoor dragen wij bij aan de kwaliteit en de continuïteit van jouw zorgverlening. Wij zoeken altijd naar die zorgprofessionals die qua persoon en werkwijze bij uw organisatie passen.

We werken zoveel mogelijk met zorgprofessionals die voor langdurige opdrachten beschikbaar zijn. Als zorgorganisatie werkt u daardoor zoveel mogelijk samen met dezelfde zorgprofessionals.

ONTZORGEN & KORTE LIJNTJES

Natuurlijk spreken wij alle zorgprofessionals persoonlijk voordat wij hen aan u voorstellen. We verzamelen de benodigde documenten. Deze zijn te allen tijde bij ons op te vragen. Zo blijven de lijntjes kort en maken wij het u makkelijk!


JOUW
VOORDELEN

KORTE LIJNEN

Wij houden van korte lijnen. Er is veel persoonlijk contact tussen, opdrachtgever, Medix Zorg en de ZZP-er.

Wij reageren snel op uw vraag!

GROOT NETWERK

Wij hebben een groot netwerk aan zorg-professionals in regio Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Limburg.

MATCHING OP MAAT

Met helpende, verzorgende IG, verpleegkundige en persoonlijk begeleiders matchen wij zzp’ers aan u voor invulling van diensten op korte termijn maar ook voor langere periode.

DAAG ONS UIT!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met ons team! Marisca, Tim, Mirna, Nikita, Chantal en Dianne helpen je graag verder.


Daag ons uit!

© MedixZorg
Webdesign: DixDesign

Veesteeg 3B
6657 KH Boven-Leeuwen
0487 768 008

Volg ons ook op

Download de app op