Happy to meet you!

MEDIX ZORG
VOOR DE ZZP-ER

SAMEN VOOR DE BESTE ZORG

Zie jij de voordelen van ZZP-er zijn? Maar hoe kom je aan die leuke opdrachten? Wij hebben een groot netwerk van zorgorganisaties en kunnen alle op dat moment beschikbare diensten van diverse zorginstellingen zien. Zo hoef je zelf niet te zoeken waar je aan de slag kunt. 

Via onze app kun je op beschikbare opdrachten reageren, jouw agenda inzien en uren registreren. Ook verzorgen we voor jou de overeenkomsten met de zorginstellingen. En de dag voordat je gaat werken krijg je van ons een reminder.

Benieuwd wat we verder voor jou kunnen betekenen? In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wat jouw wensen zijn en hoe we jou kunnen ondersteunen.

SNEL EN MAKKELIJK UITBETAALD

Jouw bedrijf, jouw tarief. Je bepaalt dit gewoon zelf! Ook het moment van factureren bepaal je zelf! Wij berekenen geen bemiddelingskosten alleen maar een geringe administratie-vergoeding over de maand waarin we administratieve handelingen voor je verrichten. Factureren wordt heel eenvoudig dankzij de ingevulde uren in de app of in het systeem. Je kunt je facturen voorzien van een eigen logo.

Besteed je de administratieve handelingen graag uit? Ook hierin kunnen wij jou ondersteunen. Alle facturen die wij namens jou versturen zijn in 1 overzicht in jouw persoonlijke omgeving op de website en in de app terug te vinden.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om jouw facturen direct uit te laten betalen middels voorfinanciering.We maken het jou makkelijk!

JE DROMEN WAARMAKEN

Droom je ervan om voor jezelf te werken? Vind je de stap nog te spannend? Wij kunnen je ondersteunen bij alle stappen! Wij houden jou op de hoogte van alle ontwikkelingen die met het ondernemerschap te maken hebben.


JOUW
VOORDELEN

EIGEN TARIEF

Jij bepaalt jouw eigen tarief voor jouw diensten.

SNEL UITBETAALD

Facturatie via de urenregistratie in de app.

Dagelijks, wekelijks of maandelijks factureren.

Voorfinanciering van facturen mogelijk.

MATCHING OP MAAT

Helpende, verzorgende IG of verpleegkundige.

Intra- en extramurale opdrachten.

PERSOONLIJK CONTACT

Heb je vragen voor, tijdens of na jouw opdracht? Wij houden van korte lijntjes er is veel persoonlijk contact.

SNEL AAN HET WERK

Losse dag-, nacht- en avonddiensten.

Periodeopdrachten.

Wij hebben een groot netwerk aan zorginstellingen  en dus ook een ruim aanbod aan opdrachten.

HULP BIJ ADMINISTRATIE

Inzien van agenda en registreren van uren in onze app.

Wij maken de benodigde overeenkomsten en kunnen je helpen met jouw administratie.

ONTDEK MEER!

Wil jij meer informatie? Neem contact op met ons team! Marisca, Tim, Mirna, Nikita, Chantal en Dianne helpen je graag verder.


Daag ons uit!

© MedixZorg
Webdesign: DixDesign

Veesteeg 3B
6657 KH Boven-Leeuwen
0487 768 008

Volg ons ook op

Download de app op